Ako ste i Vi odlučili da se izborite sa viškom kilograma, lošom ishranom, slabim kretanjem i stresom preporučujemo Vam dijetetski proizvod -BODY BALANCE-, funkcionalni fitness čaj. Brižljivo odabrano lekovito bilje u proizvodu -BODY BALANCE- sadrži fiziološki aktivne sastojke koji stimulišući rad bubrega i organa za varenje utiču na ubrzavanje metabolizma, razmenu materija kao i izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma. Na taj način se preparat, uz savetovanu upotrebu, preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani sa ciljem da se, uz poboljšanje navika življenja (izbegavanje napetosti, redovan odmor, pravilna ishrana, redovono uzimanje tečnosti, pravilno disanje, kretanje), ublaže uzroci koji izazivaju nagomilavanje viška kilograma. Fiziološki aktivni sastojci u lekovitom bilju poput etarskih ulja i glikozida, kao i drugi lekoviti sastojci kao što su: tanini, smole, pektini, organske kiseline, šećeri, gorke materije, saponini, vitamin C, provitamin A, vitamin B, vitamin K, biljni pigmenti (flavonoidi, hlorofil, i dr.) mineralne materije (naročito kalijum) i oligoelementi, blagotvorno delju i koriste se u narodnoj i naučnoj medicini kao dopunska terapijska sredstava za ublažavanje većeg broja simptoma. Pakovanje sadrži 25 komada filter vrećica.
Uzroci gojaznosti su raznovrsni. Gojaznost treba lečiti, jer „gojiti se – znači stariti“!!! -BODY BALANCE- nije čarobna formula koja Vam omogućava da jedete sve a da gubite kilograme, već je proizvod čijom redovnom upotrebom, prihvatanjem preporučenog način upotrebe i sledećih saveta u vezi načina ishrane aktivno učestvujete u formiranju željenog izgleda svog tela:
1. Redovno uzimajte obroke u isto vreme,
2. Ne preskačite doručak jer je pokretač vašeg dnevnog metabolizma,
3. Treba imati tri glavna obroka i dve užine između njih,
4. Večera se može zameniti -BODY BALANCE- čajem,
5. Između obroka treba uzimati što više negaziranih i nezaslađenih napitaka – preporučujemo BODY BALANCE čaj,
6. Vežbajte ili šetajte svakodnevno bar 30 minuta,
7. Pravilno dišite.
Budite srećni jer ste sa -BODY BALANCE- čajem preduzeli pravu stvar za svoje zdravlje i telo, a redovnom upotrebom 4-5 puta u toku dana, umesto drugih zaslađenih napitaka, smanjujete unos min.250 kalorija/dnevno i na taj način možete izgubiti pola kilograma nedeljno.