Projektovanje uređenje i održavanje zelenih površina

Nudimo kompletnu uslugu iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture

Projektovanje, izvođenje radova, održavanje zelenih površina, održavanje zelenila u poslovnim zgradama, vertikalni vrtovi, krovni vrtovi, izrada mobilijara po meri.

KONSULTACIJE

Uvek možete zakazati besplatne konsultacije do pola sata.

IZLAZAK NA TEREN

Izlazak na teren radi sagledavanja postojećeg stanja, ili premeravanja terena i izrade osnove za projekat, naplaćuje se avansno prema prethodnom dogovoru.

IDEJNI PROJEKAT

Idejni projekat predstavlja skicu sa pozicioniranim stazama, grupacijama ili pojedinačnim biljkama kao i vrtnim elementima. Izrađuje se na osnovu razgovora sa klijentom. Nakon izrade idejnog projekta, moguća je jedna korekcija pre izrade projekta.
Dodatne korekcije se naplaćuju 30% od cene. Idejni projekat se naplaćuje avansno prema prethodnom dogovoru. Ukoliko nam poverite izvođenje radova, cena idejnog projekta se odbija od ukupne cene radova.

Takođe okupljamo veliki broj projektanata i studenata, što nam omogućava da organizujemo konkurse za najbolja idejna rešenja.
Prednost ove usluge je to što klijent dobija viđenje svog prostora, očima različitih projektanata i dobija veći broj idejnih rešenja od kojih sam može izabrati najbolja. Ova usluga se posebno naplaćuje i ne odbija se od cene izvođenja radova.

ODRŽAVANjE ZELENIH POVRŠINA

Okvirni cenovnik održavanja zelenih površina možete videti na našem sajtu. Moguć je i dogovor o sezonskom održavanju.

ODRŽAVANjE ZELENILA U POSLOVNIM ZGRADAMA

Nudimo uslugu održavanja biljaka u hodnicima i kancelarijama, što podrazumeva redovnu prihranu orezivanje i zalivanje. Učinićemo da cvetnice zaista cvetaju a da lisnodekorativne budu intenzivno zelene.

KROVNI VRTOVI

Izrađujemo sve tipove zelenih krovova i krovnih vrtova po najpovoljnijim cenama.

ZIDNI VRTOVI

Izvodimo zelene zidove na fasadama i u enterijeru.

VRTNI MOBILAR

Kod nas možete poručiti klupe, žardinjere, djubrijere i druge vrtne elemente po svom ili našem idejnom crtežu.

OSTALI PROJEKTI

Naš tim vam može izraditi sve vrste projekata. Posedujemo licence 373 – Odgovorni projektant za pejzažnoarhitektonsko uređenje slobodnih prostora i 474 – Odgovorni izvođač radova na pejzažnom uređenju slobodnih prostora.

MARKETING

Želimo da podelimo svoje resurse na internetu sa drugim firmama na obostrano zadovoljstvo. Ako nemate svoj sajt, na nanašem blogu možete dobiti prostor za svoju prezentaciju a na društvenim mrežama i Google pretraživaču, kampanju za povećanje posećenosti. Ukoliko već imate sajt, ovaj vid promocije će vam dovesti još poseta i doneti „dobre linkove“, što će pozitivno uticati na poziciju vašeg sajta kod pretraživača. Pogledajte našu ponudu Baneri: na našem blogu možete zakupiti prostor za oglašavanje banerima.