Reč direktora

Dobro došli na zvaničnu stranicu zivetisabiljkama.net gde pored korisnih ideja za oblikovanje Vašeg životnog prostora, možete naći odlična i praktična rešenja za uređivanje kako dvorišnih tako i najzahtevnijih krovnih i vertikalnih vrtova na fasadama, i što je danas imperativ, sve informacije su potpuno besplatne a na Vama je da budete kreativni.

Naš cilj je zelena površina i obostrano zadovoljstvo, a za sve što niste u mogućnosti da uradite samostalno, mi smo tu za Vas. Pružamo besplatne konsultacije u trajanju do pola sata, ali na Vaš predlog možemo preuzeti i vođenje celog posla oko uređivanja. Izrađujemo od jednostavnih do najzahtevnijih projekata koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, i to sa timom vrhunskih i najkreativnijih stručnjaka u oblasti pejzažne arhitekture i hortikulure.

Biografija

Radivoje Bulatović je rođen 17.12.1987. godine u Beogradu. Često je boravio na području Zrenjanina, Bogovođe i Vrčina gde se već kao dečak zaljubio u prirodu. Kako je oduvek želeo da pruži svoj doprinos ekologiji, već za vreme školskih dana je napravio svoj prvi plastenik u kome počinje da gaji i razmnožavao različite vrste biljaka iz svih krajeva sveta, koje je kupovao od svog dzeparca ili dobijao na poklon od rođaka i prijatelja. Nakon osnovne, upisuje srednju Tehničku školu za pejzažnu athitekturu u Beogradu, gde se upoznaje sa osnovnim načelima u očuvanju prirode, zanimljivim vrstama biljaka i uređivanju prostora. Zatim odlučuje da proširi svoja znanja na Šumarskom fakultetu gde je diplomirao na smeru pejzažna arhitektura i hortikultura. Tokom studija, posebnu pažnju posvećuje istraživanju funkcije biljnih hormona kao i razmnožavanju kulturom tkiva. Danas odoleva najvećim izaovima u svetu biljaka i svakodnevno se usavršava u koraku sa modernim trendovima i razvojem tehnologija koje implementira svakodnevno kroz svoje projekte ozelenjavanja.