Održavanje i uređenje dvorišta

Održavanje i uređenje dvorišta

Firma Živeti sa biljkama je specijalizovana za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu. Izvođenju radova na oblikovanju i ozelenjavanju terena pristupamo profesionalno uz stalni nadzor inženjera pejzažne arhitekture i hortikulture. Okvirni cenovnik održavanja zelenih površina možete videti na našem sajtu. Moguć je i dogovor o sezonskom održavanju.

Održavanje i uređenje dvorišta podrazumeva niz radnji kao što su:

Zalivanje, đubrenje, košenje trave, orezivanje žive ograde, uklanjanje suvog granja, okopavanje, plevljenje, zaštita bilja od gljivičnih oboljenja i štetnih insekata, sakupljanje opalog lišća, čišćenje snega.

Na stručan i profesionalan način uradićemo sve što je potrebno da vaš vrt bude vaš „mali raj“. Održavanje može obuhvatiti neke od gore navedenih stavki ili kompletno održavanje. Cena osnovnog održavanja je već od 10 eur po aru placa mesečno, što podrazumeva dva dolaska radi košenja i održavanja žive ograde, kao i folijarno đubrenje.

Zajedno sa našim partnerima, u mogućnosti smo da sprovedemo zaštitu od gljivičnih oboljenja i insekata čak i kod veoma visokog i nepristupačnog drveća po rasadnicima, šumama i drvoredima kao i uništavanje komaraca na većim površinama.

Održavanje zelenila u poslovnim zgradama

Nudimo uslugu održavanja biljaka u hodnicima i kancelarijama, što podrazumeva redovnu prihranu orezivanje i zalivanje. Učinićemo da cvetnice zaista cvetaju a da lisnodekorativne budu intenzivno zelene.

Održavanje zelenila i košenje trave

Orezivanje žive ograde